e-Services για επιχειρήσεις

Είστε digital ready?

    Αναβαθμίστε πλήρως την παραγωγική διαδικασία της επιχείρησής σας χρησιμοποιώντας σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία, που εξασφαλίζουν υψηλή παραγωγικότητα και ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών σας.
    Ο ψηφιακός μετασχηματισμός προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες στις επιχειρήσεις ώστε να αναπτυχθούν, να αυξήσουν τις πωλήσεις τους και να αναβαθμίσουν την τεχνική υποδομή για καλύτερη εμπειρία των πελατών τους.

digital transofrmation key visual

Από που να ξεκινήσετε

Δημιουργία Website

    Είναι το πρώτο βήμα στην “ψηφιοποίηση” της επιχείρησής σας. Ένας ιστότοπος προσφέρει ένα σύγχρονο κανάλι επικοινωνίας με τους πελάτες σας και είναι η “βιτρίνα” σας στον έξω κόσμο. Δώστε στους πελάτες σας πρόσβαση σε σημαντικές πληροφορίες για την εταιρεία σας και να αλληλεπιδράστε μαζί τους μέσα από ένα user experience υψηλών προδιαγραφών.
    Διαθέτουμε ένα σημαντικό portfolio επιχειρήσεων που μας εμπιστεύτηκαν για την δημιουργία της διαδικτυακής τους παρουσίας με αποτελέσματα που ξεπέρασαν τις προσδοκίες τους. Θα είστε εσείς οι επόμενοι?

Κατασκευή Eshop

    Εάν η επιχείρησή σας δραστηριοποιείται στο εμπόριο, τότε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα είναι το απόλυτο “must” για τη διεύρυνση των πωλήσεών σας. Μια ενδεδειγμένη e-commerce πλατφόρμα ενσωματώνει όλες τις απαραίτητες λειτουργίες ενός καταστήματος, όπως τη δημιουργία προϊοντικού καταλόγου, τη διαχείριση της αποθήκης και την ψηφιακή τιμολόγηση, αλλά επιπλέον δίνει και στους υπεύθυνους των καταστημάτων την ευκαιρία να δημιουργήσουν marketing καμπάνιες και να προωθήσουν τα προϊόντα τους σε ευρεία κλίμακα.
    Πείτε μας σε ποια αγορά δραστηριοποιείται το κατάστημά σας, καθορίστε έναν ρεαλιστικό στόχο για τις πωλήσεις σας και ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί ένα υπερσύγχρονο eshop!

Digital Marketing

    Η διαδικτυακή προώθηση και η online διαφήμιση είναι κάποιες από τις τεράστιες προοπτικές που προσφέρει ο ψηφιακός μετασχηματισμός στην επιχείρησής σας. Μπορείτε να επωφεληθείτε από τα online κανάλια επικοινωνίας και μέσα από τον συνδυασμό μοντέρνων εργαλείων και τεχνικών να ενισχύσετε την περαιτέρω ανάπτυξη και να διευρύνετε το κοινό σας. Το Search Engine Optimization και το Social Media Marketing σάς δίνουν τη δυνατότητα να προσελκύετε νέους πελάτες, να αλληλεπιδράτε δυναμικά με τους followers σας και να κρατάτε το κοινό σας ενήμερο για τα τελευταία νέα σας.
    Βοηθάμε τις επιχειρήσεις να βελτιώσουν τη στρατηγική προώθησης τους στο διαδίκτυο και να δημιουργήσουν επιτυχημένες καμπάνιες που αυξάνουν τόσο την επισκεψιμότητα του website τους όσο και τις διαδικτυακές πωλήσεις τους.

Χρειάζεστε μία εξειδικευμένη λύση λογισμικού?

    Από επιχείρηση σε επιχείρηση μπορεί να υπάρχουν εντελώς διαφορετικές και πολύ πιο σύνθετες απαιτήσεις που χρειάζονται μια απόλυτα εξατομικευμένη προσέγγιση για την επιλογή των κατάλληλων ψηφιακών εργαλείων. Δεδομένου ότι μια εταιρεία δεν μπορεί πάντα να βρει ένα εμπορικό εργαλείο που να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες της, η μόνη λύση είναι η ανάπτυξη ενός λογισμικού ειδικού σκοπού, προσαρμοσμένου στην επιχειρηματικές της διεργασίες.
  Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας, έχοντας πολυετή εμπειρία πάνω σε ψηφιακά έργα μεγάλης κλίμακας, είναι σε θέση να αναλάβουν πλήρως την ανάλυση και τον σχεδιασμό κορυφαίων λύσεων software για εσάς, που θα αναβαθμίσουν συνολικά την επιχείρησή σας και θα προσθέσουν πραγματική αξία στις υπηρεσίες σας.

Ξεκινήστε το επόμενο ψηφιακό project σας εδώ

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα σας καλέσουμε εμείς πολύ σύντομα.